Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/webvol11/mz/6zvhftzgwb1qb2x/powerfit-proteini.com/public_html/wp-content/themes/powerandfit/functions.php on line 105
Za žene | Proteini | Kreatin | Aminokiseline | Power and Fit

Za žene | Proteini | Kreatin | Aminokiseline | Power and Fit

moja korpa
+381 63 255 040

Za žene

Preporuka za žene

preporuka za ženeplusdetaljnije

Preporuka za žene

  • Fit Carnitine – Efikasan topljač masnih naslaga
  • Soya Pro 750 g – Ekstra kvalitetni soja proteini
  • Maxx Antiox – Antioksidant štiti od slobodnih radikala
  • Protein šejker – Poklon

Redovna cena paketa:7,960.00 DINPromotivna cena paketa:5,960.00 DINUšteda: 2,000.00 DIN

Protein Pancake Mixdetaljnije

Uživanje bez kalorija + povećavate unos proteina

Protein Pancake Mix, proteinska mešavina za proteinske palačinke je ukusan međuobrok bogat proteinima niskog glikemijskog indeksa.

Bez belog brašna i dodatka šećera. Protein Pancake Mix uključuje tri vrste premium proteina (proteine surutke, mleka i jaja) koji mogu pomoći u rastu i održavanju nemasne mišićne mase.

Cena:3,590.00 DIN

Mi smo vam odabrali proverene suplemente što će vam značajno uštedeti i vreme i novac.

Preparati koje treba uzimati redovno:

  1. Surutkini (whey) proteinski preparati ili protein iz soje
  2. L-karnitin
  3. Antioksidanti
  4. Vitaminsko-mineralna formula
  5. Uživanje bez kalorija da se obradujete posle treninga:proteinske palačinke, proteinski sladoled i proteinske čokoladice

1.1 Surutkini (whey) proteinski preparati

Prvi uslov dobijanja mišićne mase je dovoljan unos proteina. Proteini su gradivne materije za naše mišiće. Obzirom da je potreba za proteinima u toku dobijanja mišićne mase povećana (preporučeno je između 2 i 3 grama proteina po kilogramu telesne težine), unos proteina s konvencionalnom hranom često je nemoguć i nepraktičan. U ovom slučaju, preporučaju se proteinski preparati sa svojstvima, koje obična proteinska hrana nema.

Proteini surutke imaju neka jedinstvena svojstva. Surutkini proteini važe za najkvalitetnije proteine za dobijanje mišićne mase ili definiciju. Imaju odličan aminokiselinski sastav i sadrže veliku količinu aminokiselina razgranatog lanca strukture (BCAA). te su se u mnogim studijama pokazale kao snažan činilac u pospesivanju definicije mišića i njihove regeneracije, pod uslovom, da su prisutne i druge aminokiseline, kao što je to u slučaju proteina surutke. Proteini surutke sadrže takodje i značajnu količinu aminokiseline cisteina, koji jako utiče na proizvodnju antioksidanasa u našem organizmu. Visok nivo cisteina je vrlo važan za imunološki sistem, obnovu mišićnih ćelija.

1.2 Proteini iz soje

Proteini iz soje – biljni izvor proteina idealan za žene, vegetarijance ili osobe alergične na životinjske proteine. Sojini proteini su vrlo poželjan dodatak bilo kojem načinu ishrane jer imaju blagotvoran uticaj na ljudski organizam i svrstavaju se u kvalitetne proteine jer sardže gotovo sve aminokiseline korisne za razvijanje i održavanje zdrave i čvrste mišićne mase.

Ovaj preparat ima snažna antioksidativna svojstva, dokazano je da snižava nivo holesterola u krvi i može smanjiti rizik od karcinoma dojke.

Aminokiseline iz soje, takođe učestvuju u proizvodnji insulina u organizmu, sto je značajno za dijabetičare i sve koji su u programu mršavljenja.

2. L-karnitin

L-Carnitine je amino kiselina koja pospešuje sagorevanje masti, povećava energiju i smanjuje mišićni zamor. Sagorevač masti – L-Carnitine igra ključnu metaboličku ulogu u stimulisanju gubitka telesne težine jer pomaže da se mast transportuje do mitohondrija gde se sagoreva u energiju.

Poboljšava rad kardio-vaskularnog sistema.

Objavljene su mnoge studije koje pokazuju da je L-Carnitine koristan za srčani mišić, poboljšava njegovu funkciju i stimuliše njegovo snabdevanje energijom.

3. Antioksidanti ( vit C, Fit Q 10, Green tea extract, CLA )

Antioksidanti su materije koje štite ćeliju od delovanja slobodnih radikala koji svakodnevno nastaju u našem organizmu u procesu oksidacije hrane u ćelijama. Njihovo nagomilavanje u organizmu je veoma opasno po zdravlje jer može doći do niza promena i oboljenja. Antioksidanti sprečavaju starenje, smanjuju rizik od raka, štite od pojave srčanih, plućnih i drugih oboljenja, visokog krvnog pritiska… Zbog ekološke zagađenosti sredine i zbog loših navika u ishrani uloga antioksidanata je velika i nezaobilazna.

4. Vitaminsko-mineralna formula

Vitamini i minerali uključeni su u mnoge procese, koji se odvijaju u našem organizmu. Bez dovoljnog unosa svih esencijalnih vitamina i minerala nećemo postići potreban napredak. Moderna ishrana često ne sadrži dovoljno vitamina i minerala pa se preporučuje uzimanje multivitaminske mineralne formule.

5. Uživanje bez kalorija

Proteinske palačinke, proteinski sladoled i proteinske čokoladice su idealni da povratite snagu posle treninga, zasladite se, a ne unosite nepotrebne kalorije.

Whey Protein Ice Cream MixProteinski mousse - za uživanje bez kalorijaProtein Pancake Mix

Comments are closed.