Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/webvol11/mz/6zvhftzgwb1qb2x/powerfit-proteini.com/public_html/wp-content/themes/powerandfit/functions.php on line 105
Preporuka i saveti za početnike | Proteini | Kreatin | Aminokiseline | Power and Fit

Preporuka i saveti za početnike | Proteini | Kreatin | Aminokiseline | Power and Fit

moja korpa
+381 63 255 040

Preporuka i saveti za početnike

Preporuka i saveti za početnike

09/11/2015
/ / /
Comments Closed

Preporuka i saveti za početnike za
povećanje mišićne mase ili definiciju mišića

preporuka za početnike za mišićnu masuplusdetaljnije

Preporuka za početnike

  • Maxx Creatine 500 g – Za povećanje snage
  • Maxximum Pure Whey 2kg – Ekstra kvalitetni surutkini proteini
  • Protein šejker – Poklon

Redovna cena paketa: 8,670.00 DIN Promotivna cena paketa: 6,790.00 DINUšteda: 1,880.00 DIN

Protein Pancake Mixdetaljnije

Uživanje bez kalorija + povećavate unos proteina

Protein Pancake Mix, proteinska mešavina za proteinske palačinke je ukusan međuobrok bogat proteinima niskog glikemijskog indeksa.

Bez belog brašna i dodatka šećera. Protein Pancake Mix uključuje tri vrste premium proteina (proteine surutke, mleka i jaja) koji mogu pomoći u rastu i održavanju nemasne mišićne mase.

Cena: 3,590.00 DIN

Mi smo vam odabrali proverene suplemente što će vam značajno uštedeti i vreme i novac.

Ako ste početnik u teretani, koji želi da mu se poveća mišićna masa ili definicija mišića i nemate prethodnog znanja o ishrani i treninzima, možete lako biti zavedeni reklamama koje obećavaju čuda i razočarati se jer nema napretka. Preporučujemo samo one dodatke ishrani, koji sadrže proverene i efikasne preparate kojima se postiže:

Dobijanje mišićne mase ili postizanje definicije je kod većine pojedinaca (osim za genetski vrlo nadarene) bolan proces, koji prvenstveno zahteva da je detaljno regulisana ishrana, kvalitetan trening i dovoljno odmora između treninga. Proteinski preparati su i odličan „alat“, koji vam može značajno pomoći i ubrzati napredak.

Ali budite pažljivi u biranju proizvoda koje koristite, preporučujemo samo proverene i sertifikovane proizvode ( sertifikati Evropske unije )

  • Activlab
  • Gonutrition
  • Maxximum

Ili još bolja preporuka su iskustva profesionalnih sportista širom Evrope koji favorizuju ova tri proizvođača zbog potvrđenog kvaliteta i odličnog ukusa.

Fitnes – body bilding reprezentacija Slovenije koja je osvojila I mesto na Balkanskom prvenstvu 2015
je najbolja preporuka za Maxximum proizvode.

Za dobijanje mišićne mase potrebno je unositi od 1,5-2g proteina po kilogramu telesne mase a za održavanje težine oko 1-1,2g, što treba rasporediti na ceo dan.

Whey protein se dobija od surutke. Whey proteini služe za oporavak mišića posle treninga. Whey pored toga što sadrži surutku, obogaćen je raznim mineralima i vitaminima i ima u sebi sadržaj bogat aminokiselinama kao sto su: BCAA, koja služi za izgradnju mišićne mase i oporavak. Whey može biti obogaćen i kreatinom i glutaminom, pa je jasno zašto je Whey jedan od vodećih proteina u svetu.

Surutka u prahu se može koristiti prilikom treninga dizanja tegova i teškog fizičkog napora. Konzumira se od 20-40 g dnevno. Dva puta dnevno, najbolje posle treninga i pre spavanja. Priprema se tako sto se u vodu, nešto manje od pola litre (najbolje da pripremate u šejkeru) razmuti 20 g surutke u prahu. Ne treba je previše piti jer teško pada na želudac ukoliko se konzumira sa mlekom, zato je razmutite sa vodom. Ako je u pitanju tečna surutka, dovoljno je unositi dve čaše dnevno.

Whey protein možete kombinovati sa dekstrozom ili ugljenim hidratima.

Dekstroza i ugljeni hidrati doprinose povećanju energije i brzine.

Comments are closed.